Hope - Click me to Contact me

VisionenVärldenBerättelserMaterial

Världen...

En mörk framtid där världen har gått under av demoner som brutit ner slöjorna till vår värld och anlänt för att skörda våra själar. Demonherrar slåss internt om städernas ruiner för att tillgodose sitt begär efter människornas innersta. Människorna lever i kupolstäder eller i förstärkta fortliknande bosättningar ute i vildmarken.

Orschild
En facistiskt styrd kupolstad med ett fåtal herrar med många undersåtar. Kyrkan har ett starkt grepp och har övertygat befolkningen om att det är tron som håller demonerna ute. Kättare bränns på bål och rädslan för att bli utpekad sluter familjerna till lojalitet.

Det enda sättet en invånare förtjänar sitt uppehälle och måltid är genom hårt fysiskt arbete. De underjordiska fabrikerna, odlingsplatåerna eller som tjänare till herrarna eller kyrkan. Om olyckan är framme eller sjukdomen sluter sina klor runt en invånare så förlitar hon sig på sin familjs vilja att dela med sig.

En eletistisk militär organisation som upprätthåller ordningen och skyddar kupolen ifrån fysiska hot ses som skyddande änglar. Vördade och hyllade som sanna hjältar.

Sökare
En liten grupp invånare får lämna kupolen för att finna reliker och teknologi som hör till det forna. De kallas för Sökarna och ansöker frivilligt om att få delta, även om det kan kosta dem själen.

Fuzzy ruins
Efter en hård uttagning och en ledig plats i de grupper som skickas ut så kallas de utvalda till navet.
Sökaren möts av en överväldigande chock när de lämnar kupolen och färdas ut i vildmarken.
Soldier in front of the sun